Uitzending
Kassa - 12-5-2018

12-5-2018

Kassa

1580 x bekeken | 4 reacties
4
Kassa's Schijtlijster Trofee Top 5
De afgelopen maanden konden kijkers massaal stemmen op bedrijven die niet op camera wilden reageren of in de studio aan tafel wilden schuiven. Er is een top 5 uitgekomen waar je op kunt stemmen. De winnaar overhandigen we in de laatste uitzending de prestigieuze Schijtlijster Trofee!

Kassa's boodschappenmandje opnieuw goedkoopst bij Jumbo
Net als vorig jaar is Jumbo de goedkoopste supermarkt in Kassa's Boodschappenmandje. Bij de supermarkt kosten de 26 producten in het mandje 41,25 euro. En dat is verrassend, want uit een supermarktenquête blijkt dat een meerderheid denkt dat Lidl of Aldi het goedkoopst is.

Belbus: KLM annuleert onterecht vlucht
Je boekt een retourticket. Als je wegens omstandigheden niet meegaat met de heenvlucht, annuleert de KLM automatisch ook je terugvlucht. Dit overkwam Vroukje Punter en haar dochter Jeany tijdens hun reis naar Afrika. Volgens KLM is deze gang van zaken beleid en staat het in de Algemene Voorwaarden. Maar gek genoeg is deze ‘no show’ policy helemaal nergens te vinden.duurst?

Miljoenen Nederlanders krijgen last van geluid warmtepomp
Als de overheid niet ingrijpt, zal in de toekomst tot 20% van de Nederlanders ernstige geluidsoverlast van warmtepompen gaan ervaren. Warmtepompen worden op dit moment door de overheid gezien als een belangrijk alternatief voor de cv-ketel op gas. Maar volgens audioloog Wim Soede van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) kunnen de gevolgen van de bijkomende geluidsoverlast verstrekkend zijn: een hogere bloeddruk, hogere hartslag, stress, slaaptekort en gewichtsverlies.

De presentatie was in handen van Brecht van Hulten. Deze uitzending van het programma Kassa werd uitgezonden op zaterdag 12 mei door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie