Uitzending
Jong - Ik ben geboren in het verkeerde lichaam

Ik ben geboren in het verkeerde lichaam

Jong

22-9-2009

| 2174 x bekeken | 0 reacties
6
Marvin (13) en Ségolène (19) zijn geboren in het verkeerde lichaam. Zo ervaren zij dat in elk geval zelf. Voor deze jonge mensen staat vast: ik wil een ander lichaam. Daarom zitten ze nu in een traject om hun lichaam te laten veranderen. Presentator Manuel Venderbos kan hier moeilijk inkomen. Daarom loopt hij een paar dagen mee in het leven van Marvin en Ségolène. Hij probeert te begrijpen hoe je tot zo'n beslissing komt en hoe je leven er dan uitziet. Hij gaat een avond stappen met Segolene en haar vriendinnen in een club vol mannen.
Ségolène: "Ik zie mijzelf als een foutje in de natuur". Samen met Manuel probeert ze voor de eerste keer een bikini uit. Hoewel ze erg van zwemmen houdt, is ze sinds haar keuze om als vrouw te gaan leven niet meer in een zwembad geweest.
Marvin verrast Manuel tijdens een dansavond met zijn streetdance groep.

Deze uitzending van het programma Jong met de titel Ik ben geboren in het verkeerde lichaam is uitgezonden op dinsdag 22 september door de EO. De presentatie was in handen van Manuel Venderbos.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee