Uitzending
Jong - Het beste van Jong

Het beste van Jong

Jong

23-12-2008

| 1403 x bekeken | 0 reacties
6
25 minuten lang kijkt presentator Manuel Venderbos met de gasten van Jong terug op de meest hilarische en spannende momenten van het afgelopen seizoen.
Om alle jongeren eens flink in het zonnetje te zetten, huurt Manuel een zeilschip. Daar heeft hij alle tijd om rustig met de gasten bij te praten. Hoe is het bijvoorbeeld met Jiska, die druk aan het revalideren is na haar zelfmoordpoging? En met Lonneke, die vecht tegen de kanker in haar lichaam?
Uiteraard is er ook genoeg plek voor de nodige humor. Zo heeft dressuurkoning Laurens een buitengewone verrassing voor Manuel, mist actievoerder Koert de boot en durft Manuel het op te nemen tegen fitnesskampioene Lanah in een wedstrijdje armpje drukken. Kleine kans Manuel!
Vanaf 26 augustus 2008 startte de EO een nieuwe serie afleveringen van Jong. Per bus ging presentator Manuel Venderbus langs bij jongeren met een bijzonder verhaal of uiterlijk. Hoe gingen ze om met hun anders-zijn? En hoe reageerde hun omgeving? Manuel ervaarde het zelf en stapte een dag in het leven van een jongere.

Deze uitzending van het programma Jong met de titel Het beste van Jong is uitgezonden op dinsdag 23 december door de EO. De presentatie was in handen van Manuel Venderbos.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie