Uitzending
Jinek - 22-7-2019

22-7-2019

Jinek

1465 x bekeken | 1 reacties
6
In Marvel Harris: Alles is nu volgt Jessica Villerius de 24-jarige Marvel tijdens zijn transitie. Jessica Villerius maakte de persoonlijke documentaire Marvel Harris: Alles is nu. De 24-jarige Marvel neemt de kijker mee in de emotionele achtbaan die zijn transitie van het ene geslacht naar het andere met zich meebrengt. Je ziet het transitieproces door de ogen van documentairemaker Jessica Villerius én door die van de hoofdpersoon. Vanaf zijn worsteling als meisje tot en met de operaties en de uiterlijke veranderingen, maar ook de twijfel of hij de juiste keuze maakt en of die juiste keuze überhaupt wel bestaat. Jessica en Marvel schuiven aan om er meer over te vertellen.

Spanning stijgt in het Verenigd Koninkrijk Wie wordt de 'Brexitpremier'? Morgen wordt bekend wie het Verenigd Koninkrijk nu door de Brexit gaat leiden: de ietwat saaie, maar degelijke politicus Jeremy Hunt, of de flamboyante, bij iedereen favoriete, Boris Johnson. De leden van de Conservatieve Partij mogen stemmen, zij beslissen wie morgen de nieuwe premier van het Verenigd Koninkrijk wordt. NOS-correspondent Tim de Wit en EenVandaag-verslaggever Vanessa Lamsvelt lichten het toe.

De Kruijswijkkoorts stijgt, gaat de Nederlandse wielrenner de Tour de France winnen? Dit jaar is de Tour de France spannender dan ooit. Maar liefst zes renners maken kans de gele trui zondag op de Champs Elysees om de schouders te hangen. Wij hopen natuurlijk allemaal dat Steven Kruijswijk dat wordt: hij staat nu derde in het algemeen klassement en dan moeten de hem welgevallige Alpenetappes nog komen. De Kruijswijkkoorts stijgt!

In deze uitzending van Jinek waren Jessica Villerius en Vanessa Lamsvelt te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op maandag 22 juli door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie