Uitzending
Jinek - 18-7-2019

18-7-2019

Jinek

1335 x bekeken | 0 reacties
4
De heren uit 'Beter laat dan nooit' willen best nog een keer op reis. Stuur vier eigenzinnige tv-sterren van boven de zeventig op reis door Zuidoost-Azi en volg ze met een camera: het is een garantie voor grappige situaties, maar levert ook serieuze gesprekken op. In het programma 'Beter laat dan nooit' beleefden Peter Faber, Willibrord Frequin, Barrie Stevens en Gerard Cox afgelopen zomer bijzondere avonturen. Het werd een onverwacht groot succes en de afleveringen worden deze zomer herhaald. Blijft het hierbij of gaan de heren nog een keer op reis? Als het aan hun ligt wel. Gerard, Peter, Willibrord en Barrie zijn te gast om erover te vertellen.

Ikenna Azuike maakte een documentaire over het prachtige, chaotische Nigeria. De Brits-Nigeriaanse Ikenna Azuike woont al veertien jaar in Nederland. Hij wilde Nederlanders graag wat meer leren over Nigeria en besloot een documentaireserie te maken over het land. Hij treedt in de voetsporen van Ruben Terlou, Bram Vermeulen en Floortje Dessing en maakte een spannende en interessante reeks over zijn vaderland Nigeria. Hij komt vertellen over zijn wortels en het prachtige, chaotische land Nigeria.

Aan Sietse Bakker de taak om te besluiten waar het Songfestival plaatsvindt. Rotterdam en Maastricht zijn nog in de race om host city van het Eurovisie Songfestival 2020 te worden. Aan Sietse Bakker en zijn team van de NPO de taak om te beslissen welke stad er met de buit vandoor gaat. De afgelopen twee dagen bezocht hij de locaties. Is hij er al uit f wordt het nagelbijten voor de steden?

Michiel Vos over de ontmoeting tussen premier Rutte en Trump. Vandaag de ontmoeting tussen premier Mark Rutte en president Donald Trump. Amerika-correspondent Michiel Vos schuift aan om ons bij te praten over deze gebeurtenis.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op donderdag 18 juli door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie