Uitzending
Jinek - 30-7-2019

30-7-2019

Jinek

2978 x bekeken | 0 reacties
5
Zijn Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt klaar voor het grote geld en de roem? Halve finale Champions League, een landstitel en de KNVB Beker. Profvoetballers Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt speelden vorig jaar een topseizoen bij Ajax en zijn beloond met waanzinnige transfers. De Jong speelt vanaf nu bij Barcelona en De Ligt bij Juventus. Wat staat hen te wachten nu de wereld van het grote geld en de roem aan hun voeten ligt? Emile Schelvis, expert op het gebied van Italiaans voetbal, en journalist Edwin Winkels die het Spaanse voetbal als geen ander kent, schuiven aan.

Henk Otten over zijn vervolgstappen, nu hij aan de kant is gezet door het FvD-bestuur. Een van de oprichters van Forum voor Democratie, Henk Otten, werd vorige week geroyeerd door het partijbestuur vanwege een vermeende poging tot fraude. Otten was voorheen ook penningmeester en heeft momenteel een zetel in de Eerste Kamer namens de fractie. Wat gaat hij doen met zijn zetel en onderneemt hij stappen tegen het partijbestuur?

Succeskoppel André van Duin en Janny van der Heijden gaan het water op! Dat André van Duin en Janny van der Heijden een gouden duo zijn, konden we al zien in Heel Holland Bakt. Nu hebben ze samen een nieuw programma, Denkend aan Holland, waarin ze varend over de Nederlandse waterwegen laten zien hoe mooi ons land is vanaf het water.

In deze uitzending van Jinek waren André van Duin, Edwin Winkels, Emile Schelvis en Janny van der Heijden te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op dinsdag 30 juli door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie