Uitzending
Jinek - 2-2-2015

2-2-2015

Jinek

3417 x bekeken | 0 reacties
7
ALEXANDER PECHTOLD
Alexander Pechtold start de verkiezingscampagne voor de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart met een investeringsplan voor de Nederlandse economie. Hij lanceert zijn pannen vanavond op de bank van JINEK!

ANTOINE BODAR EN STIJN FENS
De maand februari wordt zeker een cruciale maand voor de Paus. Half februari kiest hij officieel zijn kardinalen op de ‘Prinsjesdag’ van de katholieke kerk. Met deze popes’men gaat hij verder met zijn vernieuwingen in de kerk. Antoine Bodar en Vaticaankenner Stijn Fens schijnen vanavond bij JINEK hun licht over de op handen zijnde vernieuwingen en reageren op het nieuws dat er vorig jaar kinderporno en cocaïne gevonden zou zijn in het Vaticaan.

25 JAAR SPOORLOOS
Vandaag bestaat SPOORLOOS exact 25 jaar. Karin de Groot won als presentatrice in 2001 een Televizierring met het programma en blikt terug op de zes jaar dat zij het programma presenteerde. Ook komen Emilio Denneman en Gendro Schijff langs. Zij vonden dankzij het programma hun biologische ouders terug.

In deze uitzending van Jinek waren Karin de Groot, Stijn Fens, Antoine Bodar en Alexander Pechtold te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op maandag 2 februari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie