Uitzending
Jinek - 28-1-2015

28-1-2015

Jinek

2480 x bekeken | 0 reacties
4
GASBORINGEN IN GRONINGEN
Voor veel Groningers die getroffen zijn door de gasboringen is de maat vol. Vanavond komen Pieter Huitema, advocaat van vele gedupeerden, Jan Mulder en Janine Abbring hun verhaal doen op de bank van JINEK. Daarbij schuiven drie Groningers aan die immateriele schade hebben opgelopen.

DE REKENTOETS KOMT ER
Wie volgend schooljaar lager dan een 4,5 scoort op de verplichte rekentoets, haalt geen diploma. Met de invoering van de rekentoets hoopt staatssecretatis Sander Dekker ervoor te zorgen dat scholen het rekenonderwijs op orde brengen en leerlingen weer fatsoenlijk leren rekenen. VVD-kamerlid Karin Straus, lerares Karin den Heijer en emiritus hoogleraar wiskunde Jan van de Craats komen hun visie geven op deze invoering.

VAN PRAAG GAAT OP VOOR FIFA-VOORZITTERSCHAP
Met zijn persconferentie van vandaag lichtte Michael van Praag zijn kandidaatstelling voor het FIFA-voorzitterschap toe. Is zijn missie om de macht over te nemen van Sepp Blatter een haalbare? We bespreken het met oud-profvoetballer Keje Molenaar en voetbaljournalist van de Telegraaf Valentijn Driessen.

In deze uitzending van Jinek waren Jan Mulder, Janine Abbring, Keje Molenaar en Sander Dekker te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op woensdag 28 januari door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie