Uitzending
Hollandse Zaken - Wat Trump met ons doet...

Wat Trump met ons doet...

Hollandse Zaken

19-8-2017

| 1054 x bekeken | 0 reacties
6
Welk effect heeft de ongrijpbare Trump op ons, in het kleine Nederland? Wakkert hij angst aan? En hoe voorkomen we dat ook hier de tegenstellingen groter worden? Trumps opstelling wakkert de tegenstellingen in Amerika en de rest van de wereld aan. In Amerika is vóór of tégen Trump zijn een splijtzwam. Het rijt vriendschappen, families, buurten en partijen uiteen. In de rest van de wereld groeit nu de angst dat Trump binnenkort een uitglijder met rampzalige gevolgen maakt.

Welk effect heeft de ongrijpbare Trump op ons, in het kleine Nederland? Wakkert hij angst aan? En hoe voorkomen we dat ook hier de tegenstellingen groter worden? Of nemen we die machtige Amerikaanse president het best met een korrel zout? En is het democratische systeem in de VS sterk genoeg om die malle, maar ook slimme Trump in toom te houden?

De presentatie was in handen van Cees Grimbergen. Deze uitzending van het programma Hollandse Zaken met de titel Wat Trump met ons doet... werd uitgezonden op donderdag 17 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie