Uitzending
Hoe Houd Ik Het Spannend - Najaar 2011 Aflevering 7

Najaar 2011 Aflevering 7

Hoe Houd Ik Het Spannend

24-11-2011

| 2827 x bekeken | 0 reacties
7
Natuurlijk kan de bekendste organisatie die geweldloos de strijd aangaat niet ontbreken als het gaat over actievoeren. Bridget mag een dag mee met Greenpeace en dat gaat er heftig aan toe.

Maar niet alleen Greenpeace is voor Bridget belangrijk. Als echte dierenliefhebber strijdt ze samen met de Bont voor Dieren tegen het gebruik van de zachte vachtjes. Deze actie wordt een winkelier echt te bont...

Iets heel anders, maar echt iets van 2011: wildbreien. In coole termen ook wel: guerilla knitting. Bridget ontmoet in Dordrecht een stel hardcore wildbreiers, allemaal een beetje op leeftijd, maar breien kunnen ze wel degelijk. Nu nog taggen die handel!

Actievoeren kan vet heftig en snel, maar het kan ook super super langzaam. Bridget ontmoet Manon, die met 20 kilometer per uur naar de Zuidpool is gaan rijden, met een tractor‚?¶ Hoe spannend?!

Deze uitzending van het programma Hoe Houd Ik Het Spannend met de titel Najaar 2011 Aflevering 7 is uitgezonden op donderdag 24 november door RTL5. De presentatie was in handen van Bridget Maasland.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie