Uitzending
Hoe Houd Ik Het Spannend - Najaar 2011 Aflevering 5

Najaar 2011 Aflevering 5

Hoe Houd Ik Het Spannend

10-11-2011

| 4181 x bekeken | 1 reacties
7
Het criminele circuit kent vele duistere en spannende kanten. Bridget is en blijft nieuwsgierig dus ook als het gaat om zelf jatten. Ze begint dan ook meteen goed fout en gaat op pad als een echte Winona Ryder. Wie alles weet over deze wereld is ex-crimineel Peter Wapenaar. Bridget gaat samen met Peter terug naar de cellen en nemen ook een kijkje bij een bank. Een plek waar Peter toch vaste 'klant' was..
Hoe fouter de man, hoe aantrekkelijker. Deze mannen ontvangen maandelijks heel veel brieven van de ‘Death Row Lovers’. Samantha Spiegel, nog maar 21 jaar, is zo’n Death Row Lover en vertelt Bridget waarom ze een relatie aangaat met dit soort types.
Om deze aflevering compleet te maken is daar ook nog Inez Weski. Een pittige tante met een zeer spannend uiterlijk en een nog spannender beroep. Genoeg redenen om een gesprek te hebben over haar ervaringen met criminelen.

Deze uitzending van het programma Hoe Houd Ik Het Spannend met de titel Najaar 2011 Aflevering 5 is uitgezonden op donderdag 10 november door RTL5. Te gast was Inez Weski. De presentatie was in handen van Bridget Maasland.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie