Uitzending
Hoe Houd Ik Het Spannend - Najaar 2011 Aflevering 3

Najaar 2011 Aflevering 3

Hoe Houd Ik Het Spannend

27-10-2011

| 5084 x bekeken | 0 reacties
5
Bridget start deze aflevering in de wereld van de ultieme feestbeesten: de Amsterdamse gay-scene. In club Church zal Joost voor het eerst in zijn leven strippen en Bridget helpt een handje!

Een heel ander feestje, maar net zo spannend is de illegale rave van 'El Snorro'. Bridget maakt dit voor het eerst mee, maar vermaakt zich prima.
Lachen ook...

Iedere DJ en BN’er die het afgelopen jaar maar een beetje naam heeft gemaakt, brengt zijn zomer op Ibiza door. Iedereen kent de clubs en er is niks spannends aan. Ibiza is zó 2010. Als je écht van feesten houdt en spannende nieuwe plekken wilt ontdekken ga je naar de ‘Parel van de Oriënt’: Beiroet! Bridget ontdekt samen met DJ Fady het nachtleven van deze bruisende stad.

Het lange feesten valt Bridget best zwaar. Het herstel van een avondje doorhalen duurt op haar 36ste toch even iets langer. Hoe doet een echte party animal dat? Bij Ted Langenbach, die al jaren 29 is, vraagt ze om tips.

Deze uitzending van het programma Hoe Houd Ik Het Spannend met de titel Najaar 2011 Aflevering 3 is uitgezonden op donderdag 27 oktober door RTL5. De presentatie was in handen van Bridget Maasland.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie