Uitzending
Hoe Houd Ik Het Spannend - Najaar 2011 Aflevering 4

Najaar 2011 Aflevering 4

Hoe Houd Ik Het Spannend

3-11-2011

| 2628 x bekeken | 0 reacties
6
Adventure
Bridget gaat in deze aflevering mee met de spannende operatie van 43 BVE. Na een loodzware training worden ze ‚??s avonds gedropt in de omliggende bossen om zo te voet naar de verdachte woning te gaan. Als voorste verkenner, ja Bridget heeft meteen een zware taak, zal ze dicht bij de verdachten te vinden zijn. Ook de honden mogen haar niet opmerken, wat natuurlijk veel stress veroorzaakt‚?¶
Naast deze spannende operatie neemt Bridget ook een kijkje in het nachtleven van een bergbeklimmer. Bij dit avontuur horen geen luxe bedden en ook slapen in een tentje is iets wat heel Nederland doet dus totaal niet spannend. Nee een echte bergbeklimmer slaapt in een portaledge: een stretcher vastgemaakt op extreme hoogtes. Ze gaat door, maar lukt het haar ook? Is dit de spannendste slaapplek ooit?
Iets heel anders zijn de ervaringen van oorlogsverslaggever Jaus Muller. Als jonge hond, 26 jaar, heeft hij al veel meegemaakt tijdens zijn periodes in Uruzgan. Wat ging er in hem om wanneer de situatie levensbedreigend werd?

Deze uitzending van het programma Hoe Houd Ik Het Spannend met de titel Najaar 2011 Aflevering 4 is uitgezonden op donderdag 3 november door RTL5. De presentatie was in handen van Bridget Maasland.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie