Uitzending
Hallo Nederland - 14-9-2018

14-9-2018

Hallo Nederland

252 x bekeken | 0 reacties
6
De hitte van afgelopen zomer was voor sommige boeren funest. Op veel plekken is de aardappeloogst mislukt. De appeloogst daarentegen is veelbelovend dit jaar. De meeste telers zijn al druk aan het werk in hun boomgaarden, veel eerder dan normaal.Dat geldt ook voor de familie Van Woudenberg in Niehove in Groningen.

Verder: we zitten de hele week in misschien wel de mooiste provincies van ons land. En wat Friesland echt bijzonder en uniek maakt, is het Waddengebied. Over een paar weken komt de eerste natuurfilm over dit gebied uit. Gefilmd door Natuurfilmer Ruurd van der Leij, en hij neemt ons mee naar een van de magische plekjes van het Wad.

En ze is misschien wel de bekendste Nederlander in Duitsland: Frau Antje. Al ruim 50 jaar promoot ze daar de Nederlandse kaas. Maar de huidige Frau Antje stopt er mee en dus moeten we op zoek naar een opvolger.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op vrijdag 14 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie