Uitzending
Hallo Nederland - 10-9-2018

10-9-2018

Hallo Nederland

398 x bekeken | 0 reacties
6
Er is een flink tekort aan chiropractoren. Sommige praktijken hebben zelfs een patiŽntenstop ingesteld. En dat terwijl steeds meer mensen met hun nek- en rugklachten naar een chiropractor gaan. Voor de overkoepelende Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) is de oplossing simpel. NCA legt het uit.

Verder: we komen deze week uit Leeuwarden en zijn benieuwd naar wat we absoluut niet mogen missen in de hoofdstad van Friesland. Daarom nemen drie Leeuwarders ons mee naar de mooiste plekken van de stad.

En onze verslaggever Julia Feller is sinds kort de trotse eigenaar van een volkstuin. Het beginnen en onderhouden van een moestuin is nieuw voor haar. Daarom gaat ze in een nieuwe vijfdelige serie te rade bij andere enthousiastelingen. Julia gaat op zoek naar goede adviezen en leert ondertussen de volkstuincultuur kennen.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op maandag 10 september door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie