Uitzending
Goedemorgen Nederland - 4-11-2008

4-11-2008

Goedemorgen Nederland

1535 x bekeken | 0 reacties
6
McCain in de verdediging
Amerika kiest vandaag haar nieuwe president. Voor de uitslag moeten we tot morgen wachten, maar dat neemt niet weg dat er volop gespeculeerd wordt. Amerika-deskundige Willem Post weet vrijwel zeker dat Barack Obama de slag om het presidentschap wint. Voor het laatste nieuws schakelen we over naar correspondent Michiel Vos in Ohio.

Het Nieuwsoverzicht
Het Nieuwsoverzicht van dinsdag 4 november 2008, gepresenteerd door Raja Felgata.

Leon Verdonschot geen fan van Obama's muziek
In het verleden is Ryan Adams vaak vergeleken met grootheden als Bob Dylan en Neil Young. De Amerikaanse singer-songwriter is volgens Leon Verdonschot een oude ziel in een jong lichaam. 'Zijn nieuwe plaat is zeer geschikt voor iedereen met een herfstgevoel of depressie'.
Leon is minder enthousiast over het album ‘Yes, We Can’ gemaakt door artiesten die Barack Obama steunen. ‘Het is een soort verheerlijking, het is heel lelijk. Zijn speeches zijn door bestaande nummers gemixt en daarmee slaat het helemaal dood’
Verder in de muziekrubriek de nieuwe plaat van de Nederlandse band ‘A Balladeer’, de nieuwe clip bij het nummer ‘Superman Can’t Move His Legs’ is klaar en Goedemorgen Nederland laat alvast een stukje zien.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 4 november door de KRO. Te gast was Leon Verdonschot. De presentatie was in handen van Raja Felgata.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie