Uitzending
Goedemorgen Nederland - 30-10-2008

30-10-2008

Goedemorgen Nederland

1551 x bekeken | 0 reacties
6
'Eventuele winst moet naar onze hersenen'
Vandaag is er weer een Kamerdebat over de kredietcrisis. In het debat zal er door de oppositie ingezet worden op zeggenschap over het geld dat nog verdiend moet worden. Alexander Pechtold presenteert zijn plan over wat er met de eventuele winst moet gebeuren die bedrijven straks maken na de financiŽle injectie van de overheid. Pechtold: 'Naast het aflossen van de staatsschuld is er ook de kans om onderwijs, kennis en innovatie centraal te stellen. We moeten het geld dat vrijkomt in onze hersenen stoppen. En niet in de gaten van de begroting van Wouter Bos.'

Het Nieuwsoverzicht
Het Nieuwsoverzicht van donderdag 30 oktober 2008, gepresenteerd door Raja Felgata.

Oud-staatssecretaris LPF deed zelfmoordpogingen
Vandaag verschijnt het boek 'Meer dan een dag' van Philomena Bijlhout, oud- staatssecretaris van de LPF. In dit boek vertelt ze over de tijd nadat ze na ťťn dag in de Tweede Kamer gezeten te hebben als staatssecretaris voor Emancipatie moest aftreden. Dit moest omdat er na haar beŽdiging in de Tweede Kamer een foto was opgedoken van haar in een Surinaamse militie. Depressies volgden en leidden uiteindelijk zelfs tot zelfmoordpogingen.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op donderdag 30 oktober door de KRO. Te gast was Philomena Bijlhout. De presentatie was in handen van Raja Felgata.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie