Uitzending
Goedemorgen Nederland - 29-10-2008

29-10-2008

Goedemorgen Nederland

2021 x bekeken | 0 reacties
6
Marlies van der Kouwe verbrand
Een journalist van Panorama verbleef een week op Bonaire en reconstrueerde de laatste uren van Marlies van der Kouwe. Het leverde een aantal schokkende feiten op. Zo blijkt Marlies te zijn verbrand voordat ze werd begraven en blijkt niet Ryan Pieters, de hoofdverdachte, haar lichaam te hebben weggewerkt maar een vriend van hem. Ook blijkt dat de politie zeer tactisch te werk is gegaan bij de ontmaskering van Pieters. In de studio is Vicco Olling, Chef Redactie bij Panorama, die het verhaal vandaag naar buiten brengt.

Deel 2 van het Nieuwsoverzicht
Deel 2 van het Nieuwsoverzicht van woesndag 29 oktober 2008. Gepresenteerd door Raja Felgata.

'Hallelujah, wat kan deze man schrijven'
Zoals elke woensdag, Susan Smit. Arthur Japin heeft met De Overgave de NSpublieksprijs gewonnen. En Susan bespreekt 'De Kantlezer' van Brunia Barry en 'Godenslaap' van Erwin Mortier. Over de laatste is ze lyrisch: 'Hallelujah, wat kan deze man schrijven. Het zou mij niet verbazen als deze op de volgende shortlist van de AKO terechtkomt'

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 29 oktober door de KRO. Te gast was Susan Smit. De presentatie was in handen van Raja Felgata.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie