Uitzending
Goedemorgen Nederland - 21-10-2008

21-10-2008

Goedemorgen Nederland

2197 x bekeken | 0 reacties
6
'Obama is een blanke kandidaat met een kleurtje'
Barack Obama onderbreekt zijn campagne voor het Witte Huis. Zijn oma, die 'm opvoedde, is ernstig ziek. En John McCain vraagt de Russen per ongeluk om een donatie. Over twee weken is het zover: dan wordt de nieuwe president van Amerika gekozen. De gedoodverfde winnaar is Barack Obama, maar is het al een gelopen race? Dat bespreken we met Charles Groenhuijsen en we bellen met correspondent Michiel Vos. Charles Groenhuijsen: 'Obama is een blanke kandidaat met een kleurtje, als je het oneerbiedig zegt' en 'De campagne van Barack Obama is briljant. Hij heeft het heel erg goed voor elkaar.'

Het Nieuwsovericht, deel 2
Deel 2 van het Nieuwsoverzicht van dinsdag 21 oktober, 2008.

'Vox Populi' van Eddy Terstall in première
We kennen hem van 'Simon' en 'SEXtet', donderdag gaat het laatste deel van zijn trilogie over de Nederlandse samenleving officieel in premiŤre. Regisseur Eddy Terstall schuift samen met acteur Ton Kas aan om te praten over de film 'Vox Populi'. In dit derde deel wordt de relatie tussen politiek en burgers in de maatschappij ontleed.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 21 oktober door de KRO. Te gast waren Charles Groenhuijsen, Eddy Terstall en Ton Kas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie