Uitzending
Expedition Unlimited - 8-12-2008

8-12-2008

Expedition Unlimited

1514 x bekeken | 0 reacties
7
Voor de vierde aflevering van Expedition Unlimited verplaatsen de teams zich verder oostwaarts. Ze verlaten de Westkaap en strijken neer in de provincie Kwazulu Natal, zo’n honderd kilometer ten noorden van Durban in Karkloof.

Een van de stammen die in Zuid Afrika leven zijn de Bosjesmannen. Al duizenden jaren geleden schilderen de leden van dit volk taferelen uit hun dagelijkse leven op rotswanden.
En dat is precies wat de teams ook gaan doen. Alleen zij zullen eerst met grote snelheid van boomtop naar boomtop moeten reizen.

Bij de uitvoering van deze opdracht moeten de deelnemers een beroep doen op hun geheugen, creativiteit, lef en communicatievermogen! Dat blijkt niet voor elk koppel even gemakkelijk.

Verder zullen we in deze aflevering zien hoe onze teams zich redden in de wilde natuur, waar zij moeten kamperen. “s Avonds aan het kampvuur lopen de gemoederen hoog op.
‘s Morgens blijkt niet iedereen in de juiste tent te hebben gekregen…

Deze uitzending van het programma Expedition Unlimited is uitgezonden op maandag 8 december door LLINK. De presentatie was in handen van Marc de Hond en Froukje Jansen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie