Uitzending
Expedition Unlimited - 15-12-2008

15-12-2008

Expedition Unlimited

1595 x bekeken | 0 reacties
7
In aflevering 5 wordt alles op zijn kop gezet! De teams zijn nog steeds in de provincie Kwazulu Natal. Tijdens het kamperen in het bos krijgen ze te horen dat ze voor de komende opdracht zelf een partner mogen kiezen. De enige voorwaarde is dat de teams nog steeds moeten bestaan uit 1 model en 1 gehandicapte.

Dit zet alles op scherp. Zijn de kandidaten loyaal aan hun huidige maatje of kiezen ze voor samenwerking met een ijzersterke (voormalige) concurrent?

De gemoederen blijven verhit gedurende de opdracht en de race die volgen. De opdracht is niet gemakkelijk. De fietsen liggen gedemonteerd aan de waterkant en moeten door de teams zelf worden gerepareerd. Maar dat is niet eenvoudig als het gereedschap aan de andere oever van de rivier ligt!

In de lange zware race die volgt moet blijken of de fietsen ook zo goed in elkaar gezet zijn dat ze op kunnen tegen het onherbergzame terrein.

Deze uitzending van het programma Expedition Unlimited is uitgezonden op maandag 15 december door LLINK. De presentatie was in handen van Marc de Hond en Froukje Jansen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie