Uitzending
Enjoy Life - 2011-2012 Aflevering 4

2011-2012 Aflevering 4

Enjoy Life

25-12-2011

| 2841 x bekeken | 0 reacties
6
Enjoy Life viert de kerst samen met jouw! Sanne Heijen en Arno Raymakers presenteren de kerstspecial vanuit Jachtslot de Mookerheide in Molenhoek. Ze ontvangen er speciale gasten in een prachtig en sprookjesachtig kerstdecor.

De mannen van Train4Life laten zien hoe je, met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, thuis gemakkelijk fit kunt blijven. Ook praten de twee

presentatoren met Marcel Weenink van Cadeaubox: hoe werkt het en wat kun je er mee beleven. Styliste Fanessa Snelkomt naar de kerst studio en presenteert, in samenwerking met damesmodezaak Fifth, die modetrends voor deze winter.

Uiteraard bezochten Sanne en Arno in de week voor kerst een aantal heerlijke lokaties waar van alles te beleven viel. Om in de sfeer te komen togen ze naar het IJsbeelden Festival in Zwolle. Ook ging het dynaimische duo opnieuw naar De Taarterie in Nunspeet om te leren decoreren met chocolade. Tenslotte werd in St. Oedenrode bij De Pastorie een uniek concept bekeken, ideaal voor de kerstmaand: shoppen en borrelen onder 1 dak!

Deze uitzending van het programma Enjoy Life met de titel 2011-2012 Aflevering 4 is uitgezonden op zondag 25 december door RTL4. De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie