Uitzending
Enjoy Life - 12-6-2011

12-6-2011

Enjoy Life

1447 x bekeken | 2 reacties
6
Deze week verplaatsen Sanne & Arno zich per 'Streetstrider’ kris kras door het land. Een voortbewegende crosstrainer, leuk, snel en goed voor je figuur.

Mocht je in een slip raken met je auto? Geen nood als je tenminste eerst een antislipcursus van Traffic Control hebt gevolgd. Kan ook weer geboekt worden via Cadeaubox! Onze presentatoren gaan ‘all the way’ en doen het nog een keer voor. Voor een lekkere stranddag parkeert Enjoy Life de streetstrider bij Vooges in Zandvoort. We willen weten wat de definitie van een goede strandtent is. In Soest
verbazen we ons vervolgens over de schoonheid van Bun-galowpark ’t Eekhoornnest en de Soester Zandverstuivingen.

Sanne haalt een ‘nat pak’ bij Camping Sport de Wit. Want ze verkopen ook zwembaden. Logisch dat je dat dan even uit probeert. Schilderles van de beste kunstenaar van het Jaar? Wie wil dat niet? ‘Enjoy Life’ gaat op schilderaudientie bij Ans Markus. Van Royal Talens komen de mooie kleuren en materialen. Tenslotte, een bezoek aan het MAMAdiner Gala bij Ron Blaauw.

Deze uitzending van het programma Enjoy Life is uitgezonden op zondag 12 juni door RTL4. De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie