Uitzending
Enjoy Life - 2011-2012 8

2011-2012 8

Enjoy Life

22-1-2012

| 1001 x bekeken | 0 reacties
6
In de laatste aflevering van Seizoen III blikken Sanne en Arno deels terug op het afgelopen jaar. Allereerst proberen ze echter met het openbaar vervoer en welwillende automobilisten op de diverse bestemmingen van deze aflevering te komen, want de brandstofprijzen staan op recordhoogte en de portemonnee is leeg.

Maanden geleden bezocht het dynamische duo een chocoladefabriek in het Brabantse Uden-hout. Enjoy Life blikt terug naar deze smakelijke ervaring.

In Almere worden de twee ontvangen in een soort van prive-spa, de trend voor 2012. Daarna wordt afgereisd naar de beroemde Kartbaan van coureur Mike Hezemans in Eindhoven: aan het einde van dit seizoen willen de twee nog 1 keer en wedstrijdje tegen elkaar.

In de winter wordt gemiddeld 4 uur door-gebracht op de bank. De vraag is: zit die bank wel lekker? En wat zijn de trends voor dit jaar. Enjoy Life ging op onderzoek in Nijmegen.

In het tweede deel van Enjoy Life kijken we terug naar de meest unieke overnach-tingsplekjes van het afgelopen jaar. Achtereenvolgens reizen we naar Soest, Dirbach in Luxemburg en de Belgische Ardennen.

Deze uitzending van het programma Enjoy Life met de titel 2011-2012 8 is uitgezonden op zondag 22 januari door RTL4. De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie