Uitzending
Enjoy Life - 2011-2012 Aflevering 5

2011-2012 Aflevering 5

Enjoy Life

1-1-2012

| 1199 x bekeken | 0 reacties
6
Terwijl de meeste Nederlanders nog moeten bepalen wat de goede voornemens worden voor 2012 zijn Sanne en Arno het er al over eens: er moet afgevallen worden. Dus wat is er beter dan Žde benewagenŽ te gebruiken als uniek vervoer-middel. Al wandelend gaan ze op pad voor een week vol met nieuwe vrijetijds avonturen.

De eerste bestemming is Zwanenburg. In het entertainment multiplex Silverstone vechten Sanne en Arno een sportieve battle uit. Bij Sencelicious in Almere volgen de twee een kookworkshop, en nadat Sanne genoeg heeft van Arno' s strijdlustigheid op alle vlakken, be-sluit ze alleen te vertrekken voor een ont-spannen weekendje bij Marveld Recreatie in Groenlo.

In het tweede deel worden de laatste trends op culinair en keuken gebied bekeken bij Nolte Kuchen Center No.1 in Groenlo. Via de sites en kortingen van Actiecode en Weekendje weg test het dynamische duo duurzaam Resort Green Meets in Erica, en als laatste wordt een bezoek gebracht aan R & R Trading in Tolbert voor de nieuwste trends op kachel gebied.

Deze uitzending van het programma Enjoy Life met de titel 2011-2012 Aflevering 5 is uitgezonden op zondag 1 januari door RTL4. De presentatie was in handen van Sanne Heijen en Arno Raymakers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie