Uitzending
EenVandaag - 9-1-2017

9-1-2017

EenVandaag

313 x bekeken | 0 reacties
7
Politici willen opheldering over informant 'Paul'
Tweede Kamerleden willen opheldering van de minister over de verklaringen van drugscrimineel 'Paul', afgelopen vrijdag in EenVandaag. De Amsterdamse crimineel zegt dat grote hoeveelheden coca´ne met medeweten van de politie het land in worden gesmokkeld.

De kloof tussen flex en vast
Nulurencontracten, payrollen, zzp'en en uitzendbanen: Nederland is in Europa koploper in flexibele contracten. Het krijgen van een vast contract is lang niet altijd meer vanzelfsprekend. Maar is die flexibiliteit voor iedereen wel gewenst? Hebben flexwerkers het minder comfortabel dan werknemers met een vast contract? En kunnen we eigenlijk nog wel terug?

Cold case kalender voor in de gevangenis
Nederlandse gedetineerden krijgen een cold case kalender. Op de kalender staan 52 onopgeloste moorden en misdrijven. Nederland telt ongeveer 1500 cold cases en hiermee hoopt de politie meer aandacht te krijgen voor deze zaken.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 9 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie