Uitzending
EenVandaag - 7-1-2017

7-1-2017

EenVandaag

402 x bekeken | 0 reacties
6
Nederland werd vanochtend wakker in een witte wereld
De sneeuw en ijzel veranderde vele wegen in een ijsbaan, met honderden ongelukken tot gevolg. Meerdere auto's gleden tegen de vangrail en tientallen vrachtwagens schaarden en kwamen dwars te staan.

Geweld tegen politie: al jaren een hardnekkig probleem
Rond oud en nieuw is het elk jaar raak, ook nu weer: geweld tegen de politie. Het is schokkend, maar verrassend is het allang niet meer. In Den Haag slaan omstanders toe als een agent na een ongeluk zwaargewond op de grond ligt.

Geweld tegen politie: het verhaal van Wim Hermans
Agressie en geweld tegen politieagenten lijkt de laatste jaren steeds erger te worden. Ook Wim Hermans krijgt ermee te maken tijdens zijn nooddienst als er vanuit het ziekenhuis een oproep komt. Een man zwaar onder invloed van coke en whiskey moet van de IC af maar wil niet. De man wordt gewelddadig: Hermans krijgt meerdere karatetrappen tegen zijn hoofd en valt op de grond.

Eurofit krijgt zittende mannen in beweging
In de serie Erop of eronder gaat het over Martin, de chef-kok van voetbalclub ADO Den Haag. Hij is altijd omringd door eten en kookt voor soms wel 600 mensen. Martin is te zwaar en probeert af te vallen, maar dat gaat niet zo makkelijk. Daarom doet hij met Eurofit, een Europees project om voetbalsupporters in Europa van de bank te krijgen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 7 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie