Uitzending
EenVandaag - 5-1-2017

5-1-2017

EenVandaag

285 x bekeken | 0 reacties
6
Forse toename storingen bruggen en tunnels
Het aantal storingen aan tunnels, bruggen en andere infrastructuur is vorig jaar meer dan verdubbeld. Dat blijkt uit cijfers van Rijkswaterstaat die EenVandaag in handen heeft. Ging het in 2015 nog om 63 storingen, vorig jaar waren het er 142.

50Plus scherpt de koers aan
Seniorenpartij 50Plus gaat de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in met een scherpere opstelling dan voorheen. Dat heeft de partijtop deze week tijdens een 'heisessie' besloten. De partij gaat er de komende weken harder in, om in maart zo groot mogelijk te worden.

De kloof tussen allochtoon en autochtoon
Hebben allochtonen en autochtonen dezelfde kansen in Nederland? Maken allochtonen de inhaalslag door middel van integratie? Leven allochtonen en autochtonen met elkaar? De groep allochtonen is natuurlijk divers: een IraniŽr zal anders zijn weg vinden in Nederland dan een EritreeŽr of een Turk.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 5 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie