Uitzending
EenVandaag - 16-1-2017

16-1-2017

EenVandaag

616 x bekeken | 0 reacties
7
Rutte sluit Wilders uit: cordon sanitaire tegen de PVV?
'De kans is nul dat de VVD met de PVV gaat regeren. Het gaat niet gebeuren.' Dat zei VVD-lijsttrekker en premier Mark Rutte gisteren in het programma Buitenhof.

Volkert van der Graaf opnieuw voor de rechter
Het Openbaar Ministerie wil Volkert van der Graaf opnieuw achter de tralies hebben. Hij zou een van de voorwaarden die verbonden is aan zijn vrijheid geschonden hebben.

Wat gebeurt er met enige Nederlandse stripcollectie?
Wat gebeurt er met de unieke en volledige collectie van de stripverzamelaar Hans Matla, die binnenkort met pensioen gaat? Hij bezit inmiddels zo'n 70.000 stripboeken en 100.000 striptijdschriften en de collectie beslaat bijna elke Nederlandstalige uitgave sinds 1858.

De kloof tussen stad en streek
De stad groeit. Het is vechten om een huis of een plekje op je favoriete school in de grote steden, terwijl het in plattelandsgemeenten steeds stiller wordt. De 'stadsen' en de 'provincialen' hebben ook allerlei vooroordelen over elkaar, maar is er sprake van een kloof? Maakt het uit of je in de stad of in de buitengebieden woont als bijvoorbeeld je huis verzakt zonder dat je daar zelf iets aan kon doen?

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 16 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie