Uitzending
EenVandaag - 8-4-2010

8-4-2010

EenVandaag

641 x bekeken | 0 reacties
4
Waarom is de benzine zo duur?
In vrijwel ieder ander Europees land is de benzine goedkoper. Nederland spant de kroon als het aankomt op hoge brandstofprijzen en sinds september 2008 is de benzine niet meer zo duur geweest. Hoe komt dat? En waarom daalt de brandstofprijs niet als de prijs van ruwe olie wel daalt?

TBS eenvoudig te ontduiken
Onder je TBS uitkomen door een gedragsonderzoek te weigeren, dat kan in Nederland. Steeds vaker weigeren verdachten, waardoor ze in een gewone gevangenis terechtkomen en behandeling uitblijft. De ouders van de 7-jarige Hannah, ontvoerd en misbruikt, hebben een burgerinitiatief opgericht.

'Uruzgan': De balans
Augustus 2010 vertrekt het Nederlandse leger uit Uruzgan. Vier jaar lang heeft Taskforce Uruzgan geprobeerd vrede en veiligheid te brengen in een van de moeilijkse gebieden van Afghanistan. Tijd om de balans op te maken. Wat heeft deze grootste militaire missie van Nederland sinds de politionele acties, gekost. En....wat heeft het opgeleverd?

Krijgt Tiger Woods zijn imago gerepareerd?
Golfer Tiger Woods is weer terug. Na alle schandalen is 's werelds beroemdste golfer weer terug op het golftoneel. Een raar auto-ongeluk, verschillende affaires en opmerkelijk openhartige persconferenties hielden de Verenigde Staten de afgelopen maanden aan de buis gekluisterd.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op donderdag 8 april door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie