Uitzending
EenVandaag - 2-1-2017

2-1-2017

EenVandaag

257 x bekeken | 0 reacties
7
Hulpverleners nog altijd doelwit van 'hulpschoppers'
Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen: relschoppers die hulpverleners het werk tijdens de jaarwisseling onmogelijk maken. Ook dit jaar werden politieagenten, brandweerlieden en ambulancemedewerkers bekogeld met vuurwerk en stenen.

Nieuw jaar van onzekerheid voor Iraakse Anood en Noor
Anood (22) en Noor (15) Almareg uit Irak zijn sinds acht jaar in Nederland. De zussen zien het komende jaar met onzekerheid tegemoet. Kunnen ze hun toekomst in Nederland opbouwen of moeten ze terug naar Irak? Ze denken liever niet na over een gedwongen terugkeer naar hun geboorteland.

Viral Voorbij: Islam Uitzwaaidag
Of je nu de wereld wilt veranderen of gewoon iets kwijt wilt: een oproepje of een bericht op social media is snel gedaan. En opeens kun je een publiek van duizenden, zelfs miljoenen mensen bereiken en wordt de wereld je podium Wat kan 1 oproep teweegbrengen? Waar leidt dit toe? Dat onderzoeken we in De Viral Voorbij. Vandaag met Islam Siraji.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 2 januari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie