Uitzending
EenVandaag - 5-8-2020

5-8-2020

EenVandaag

267 x bekeken | 0 reacties
7
Arnhem loopt voorop om hitte- en regenbestendige stad te worden
Tropische dagen komen de afgelopen jaren vaker voor en dat leidt vooral in steden tot problemen. Daar is het soms wel 5° C warmer dan in groene gebieden. Arnhem wil nu de stad vergroenen om de temperatuur te verlagen en de leefbaarheid te vergroten.

Iceman Wim Hof werd gezien als 'circusartiest', nu zweren grote sterren bij zijn methode
Iceman Wim Hof wordt de ster van een Hollywoodfilm over zijn leven. Hij werd gezien als 'circusartiest', maar zijn methode is inmiddels erkend door de wetenschap. "Dat is fijn als je 30 jaar lang te horen krijgt dat je helemaal gek bent."

Waarom de explosie in Beiroet het zoveelste probleem in Libanon is
Libanon krijgt het zwaar te verduren na de explosie in de haven van Beiroet. Want onderhuids spelen er veel problemen. "Het land krijgt crisis op crisis", zegt arabist Leo Kwarten.

De explosie van gisteren in de haven van Beiroet heeft inmiddels meer dan 100 mensen het leven gekost, er zijn duizenden gewonden en honderdduizenden huizen zijn compleet verwoest. Het wordt een monsteroperatie om deze weer op te bouwen, en dat zal niet vanzelf gaan.

In deze uitzending van EenVandaag waren Wim Hof en Leo Kwarten te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken, Roos Moggré en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 5 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie