Uitzending
EenVandaag - 4-8-2020

4-8-2020

EenVandaag

438 x bekeken | 0 reacties
7
Ton Visser gaat de strijd aan met Sigrid Kaag 'en dat komt D66 goed uit'
Iedereen dacht dat ze al gebakken zat: Sigrid Kaag was vooralsnog de enige die zich meldde voor het lijsttrekkersschap van D66. Maar nu meldt zich een tweede kandidaat: Ton Visser. Vooralsnog zijn zijn kansen gering.

Het is niet de eerste keer dat Oisterwijkse Ton Visser zich meldt als kandidaat voor het lijsttrekkersschap van D66. De oud-taxichauffeur heeft zich eerder in 2002 en in 2016 gemeld, maar had toen ook weinig kans van slagen.

Bouterse laat penibele financiŽle situatie achter in Suriname
2,5 miljard euro schuld. Dat is de nalatenschap van Desi Bouterse aan zijn opvolger Chan Santokhi, de nieuwe president van Suriname. Hij spreekt van een financiŽle catastrofe. Correspondent Iwan Brave: "De details zijn schokkend."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken, Roos Moggrť en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 4 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

    Rutte vs. Wilders terugkijken

    14-3-2017

    Ton Visser gaat de strijd aan met Sigrid Kaag en dat komt D66 goed uit Iedereen dacht dat ze al gebakken zat: Sigrid Kaag was vooralsnog de enige die zich meldde voor het lijsttrekkersschap van D66. Maar nu meldt…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten