Uitzending
EenVandaag - 4-6-2010

4-6-2010

EenVandaag

1015 x bekeken | 0 reacties
5
Wie is Sander V?
Sander V., die wordt verdacht van de moord op de 12-jarige Milly Boele uit Dordrecht, is vandaag voor het eerst voor de rechter verschenen. De 26-jarige politieman wordt vervolgd voor moord, seksueel misbruik, vrijheidsberoving en het verbergen van het dode lichaam. Hoe kan het dat deze man, die bij vrienden en kennissen als uiterst vriendelijk en beleefd bekend stond, tot zoiets gruwelijks in staat is geweest?

Verkiezingsthema Gezondheidszorg:
Gijs Rademaker over de uitslag van een groot verkiezingsonderzoek. Wat moet er volgens 24.000 leden van het EenVandaag Opiniepanel gebeuren om de gezondheidszorg in de toekomst betaalbaar te houden? Moet iedereen evenveel premie betalen, of moeten mensen die ongezond leven meer premie betalen? En wat zijn de standpunten van de verschillende politieke partijen over de gezondheidszorg?

Gezondheid wordt onbetaalbaar
Om de gezondheidszorg ook in de toekomst betaalbaar te houden, zijn harde keuzes haast onvermijdelijk. En is het een idee wie niet stopt met slecht eten en te weinig bewegen meer premie te laten betalen?

Ab Klink te gast
Minister Ab Klink van Volksgezondheid was directeur van het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA. Sinds 2007 is hij minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Met minister Klink spreken we over thema gezondheidszorg. Onder zijn leiding werd het rookverbod in de horeca versneld ingevoerd. Ook is hij verantwoordelijk voor het elektronisch patientendossier.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op vrijdag 4 juni door de AVRO en de TROS. Te gast was Ab Klink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie