Uitzending
EenVandaag - 30-7-2022

30-7-2022

EenVandaag

189 x bekeken | 0 reacties
6
Als onderling wantrouwen bij boerenorganisaties omslaat in vijandigheid 'kan dat heel riskant zijn'
Dat LTO bereid is aan tafel te gaan met bemiddelaar Johan Remkes wordt de boerenbelangenorganisatie niet in dank afgenomen door organisaties als Farmers Defence Force. "Dit onderlinge wantrouwen kan riskant zijn, als het omslaat naar vijandigheid."

Aantal relatietherapeuten laatste jaren enorm gegroeid: 'Op werken aan je relatie rust minder taboe'
210 procent. Het is de toename van het aantal relatietherapeuten in de afgelopen 9 jaar, blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel. Therapeuten en ervaringsdeskundigen denken dat dat komt doordat er steeds minder een taboe ligt op relatietherapie.

Ooit rustte er een taboe op werken aan je relatie, maar dat lijkt verleden tijd. En daar spelen relatietherapeuten op in: de afgelopen jaren kwamen er steeds meer bij.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 30 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten