Uitzending
EenVandaag - 28-12-2019

28-12-2019

EenVandaag

138 x bekeken | 0 reacties
5
Vreugdevuur Scheveningen
Hans en Andrea Franse wonen in een appartement aan de boulevard van Scheveningen, de plek waar het een jaar geleden uit de hand liep na het vreugdevuur. De vlammen en het lawaai deden hen denken aan hun jeugd. "Het was een oorlogsgebied."

"Het was donker en er was paniek", herinnert Hans. Samen met Andrea kwam hij rond 3 uur 's nachts met de auto thuis in Scheveningen. Ze hadden de jaarwisseling ergens anders gevierd. Vlak voor hun appartement aan de boulevard mochten ze niet verder rijden; het laatste stukje legden ze lopend af. "Iedereen was aan het gillen."

Hitterecord
"Mijn ogen waren continue op het display gericht", zegt Marijke Schipper over de hete zomer. Niet iedereen was blij met de extreme warme, en ook de weervrouw heeft gemengde gevoelens over het hitterecord. "Wat is de keerzijde?"

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 28 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie