Uitzending
EenVandaag - 28-8-2018

28-8-2018

EenVandaag

576 x bekeken | 0 reacties
5
'Ik ben blij dat ik toen minister was en niet nu'
Lilian Marijnissen, fractievoorzitter van de SP, moest nog geboren worden toen Dries van Agt al minister-president van ons land werd. Hoe kijken zij aan tegen de politiek, vroeger en nu? Was vroeger alles beter of toch niet?

Jos B. snel naar Nederland voor verhoor: 'Een vriendelijke benadering werkt'
Jos B. werkt mee aan zijn uitlevering. Daarom kan de verdachte van de moord op Nicky Verstappen mogelijk al deze week naar Nederland komen om verhoord te worden. Hoe gaat de politie zo'n verhoor aan? 'Het belangrijkste is om een vertrouwensband met hem op te bouwen. Het is geen gek idee om, bijvoorbeeld, met hem te gaan tennissen', zegt rechtspsycholoog Peter van Koppen.

Mariusz woonde maandenlang met Jos B
in leefgemeenschap. Onder een grote boom zit hij op het terrein van leefgemeenschap La Encantada een shagje te roken: Mariusz. Geboren in Polen, 38 jaar oud en al langere tijd zwervend door Europa. Sinds anderhalf jaar woont hij hier, samen met zijn Catalaanse vriendin.

In deze uitzending van EenVandaag waren Lilian Marijnissen en Peter van Koppen te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge en Jaap Jongbloed. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 28 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie