Uitzending
EenVandaag - 31-8-2018

31-8-2018

EenVandaag

447 x bekeken | 0 reacties
7
De nieuwe politieke journalistiek: 'Ik ben een one man army'
De standplaats van journalist Charlotte Nijs (29) is Den Haag, ook de stad waar oud-politiek verslaggever Wouke van Scherrenburg (71) jarenlang gewerkt heeft. De oude en de nieuwe generatie journalisten. Hoe kijken zij aan tegen de journalistiek: was vroeger alles beter?

'Verlagen belasting op suikervrije frisdranken heel slecht plan'
Het gaat nog maar om een conceptplan van het kabinet, maar een groep bezorgde artsen maakt er nu al korte metten mee: het goedkoper maken van suikervrije frisdranken is een heel slecht idee. Huisarts Tamara de Weijer: 'De logica van deze maatregel ontgaat mij volledig. Verlaag dan de btw op groente en fruit, waarvan bewezen is dat het gezond is.'

Pakistaanse critici blij om afgelasten cartoonwedstrijd Wilders
De afgelasting van de cartoonwedstrijd die Geert Wilders in de Tweede Kamer wilde houden leidt tot blijdschap in Pakistan en onvrede bij sympathisanten.

In deze uitzending van EenVandaag was Wouke van Scherrenburg te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge en Jaap Jongbloed. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 31 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie