Uitzending
EenVandaag - 25-3-2017

25-3-2017

EenVandaag

548 x bekeken | 0 reacties
7
Waarom is gokken verleidelijk voor topsporters?
Ex-topvoetballer Patrick Kluivert wordt al jaren gechanteerd door een goksyndicaat, dat meldt de Volkskrant vandaag. Hij is niet de eerste topsporter die in de problemen raakt door gokken. Oud-voetballer Glenn Helder worstelde bijvoorbeeld met een gokverslaving en kwam ook in de problemen door torenhoge gokschulden. Ook van zwemmer Michael Phelps en basketballer Michael Jordan is bekend dat ze fervente gokkers waren.

Argentijnse president wil via Maxima handel binnenhalen
Maandag is de Argentijnse president Mauricio Macri op staatsbezoek in Nederland. Hij beloofde de Argentijnen een nieuw tijdperk waarin geen ruimte meer zou zijn voor armoede, corruptie en onderlinge verdeeldheid.

Gemengd wonen levert nauwelijks iets op
Achterstandswijken opknappen door sociale huurhuizen te slopen en verkoopwoningen neer te zetten. Dat was onderdeel van het Vogelaarbeleid dat van start ging in 2007. Maar werkt dat? Nee, zegt Emily Miltenburg. Zij promoveerde afgelopen vrijdag op een onderzoek naar buurten in Nederland.

Hoe krijgt Trump IS onder controle?
In krachtig taalgebruik heeft president Trump laten weten IS te elimineren. Hoe gemakkelijk of moeilijk is dit? Is het überhaupt mogelijk? Een van de grootste Amerikaanse IS-kenners is Pulitzer-prijswinnaar Joby Warrick.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 25 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie