Uitzending
EenVandaag - 21-3-2017

21-3-2017

EenVandaag

629 x bekeken | 0 reacties
7
Bedreigde burgemeester staat in de kou
Wapenhandelaar Jan B. wordt niet vervolgd voor de bedreiging van Jan Boelhouwer, burgemeester van de Noord-Brabantse gemeente Gilze en Rijen.

Slachtoffers aanslagen Brussel boos op Belgische staat
Een jaar na de aanslagen in Brussel zeggen sommige nabestaanden bozer te zijn op de staat dan op de terroristen die de aanslagen hebben gepleegd. Er is volgens hen nauwelijks psychologische hulp of andere vormen van bijstand aangeboden door de Belgische overheid.

Het gaat weer goed met de garnalenvissers
Het zijn uitzonderlijk goede tijden voor de garnalenvissers in ons land. In 2016 werd er meer dan 100 miljoen euro aan garnalen verhandeld, en dat is een verdubbeling ten opzichte van het jaar daarvoor.

Zorghotels voor ouderen in opmars
Ouderen die een pols breken, of moeten herstellen van een longontsteking. Waar moeten ze heen? Het credo is zo lang mogelijk thuis wonen, maar er zijn niet altijd mantelzorgers beschikbaar om de ouderen thuis te verzorgen. Op de thuiszorg is bezuinigd en in het ziekenhuis en verpleeghuis liggen de bedden vol.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 21 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie