Uitzending
EenVandaag - 25-6-2022

25-6-2022

EenVandaag

270 x bekeken | 0 reacties
7
'Niemand doet 'even' een abortus': Emilie en Gerda kozen er allebei voor om hun zwangerschap af te breken
Voor Emilie is het nog maar kortgeleden, Gerda maakte meer dan 40 jaar geleden de keuze. Allebei kozen ze ervoor om hun zwangerschap af te breken. In deze video vertellen ze erover: "Niemand maakt deze keuze lichtzinnig."

Het financiŽle drama van de Floriade: hoe het zover kon komen
Met weer een extra 34 miljoen aan kosten stevent de Floriade 2022 af op een recordverlies, ondanks herhaalde waarschuwingen. "Al vanaf het begin was duidelijk dat het gemeente Almere meer ging kosten dan die 10 miljoen euro."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 25 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten