Uitzending
EenVandaag - 23-1-2012

23-1-2012

EenVandaag

739 x bekeken | 0 reacties
6
De voetbalwet werkt niet
Rellen bij het Maasgebouw, waarschuwingsschoten bij stadion Nieuw-Galgenwaard, bekogelde spelersbussen in Nijmegen en de keeper van AZ die in de Arena wordt aangevallen. Zelfs met enorme politie-inzet zijn rellen bij het voetbal nog steeds niet uitgebannen. Ondanks dat de Voetbalwet verbetering had moeten brengen.

Koperdieven stelen kunstwerken
De bronzen Simon en Tiny Carmiggelt zitten niet meer op hun bankje voor het gemeentehuis in Rheden. Het beeld is dit weekend door onbekende dieven tot op de schoenen afgezaagd en meegenomen.

34 jaar oude Voyager gaat 'Deep Space' in
We lanceerden hem in 1977 en gaf ons schitterende foto’s van de toen nog onbekende werelden van Jupiter en Uranus. En nu, 18 miljard kilometer verder, verder, zitten de wetenschappers van de NASA opnieuw op het puntje van hun stoel.

Orban op het matje geroepen bij Barroso
Voorzitter van de Europese Commissie Barroso spreekt vandaag met de Hongaarse premier Viktor Orbán over de omstreden wetswijzigingen in zijn land. De Commissie stelde vorige week dat de wetswijzigingen met betrekking tot de onafhankelijkheid van de Hongaarse Centrale Bank, de verlaagde pensioenleeftijd van rechters en de privacy autoriteit in strijd zijn met EU wetgeving.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 23 januari door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie