Uitzending
EenVandaag - 24-1-2012

24-1-2012

EenVandaag

628 x bekeken | 0 reacties
6
Politieke reacties op misstanden Odfjell
Een dag na de onthullingen over gebrekkige veiligheid bij het olieterminalbedrijf Odfjell in de Rotterdamse Botlek, reageert de landelijke politiek, maar ook Rotterdamse politici roeren zich.

De voetbalwet werkt niet
Rellen bij het Maasgebouw, waarschuwingsschoten bij stadion Nieuw-Galgenwaard, bekogelde spelersbussen in Nijmegen en de keeper van AZ die in de Arena wordt aangevallen. Zelfs met enorme politie-inzet zijn rellen bij het voetbal nog steeds niet uitgebannen. Ondanks dat de Voetbalwet verbetering had moeten brengen.

Koperdieven stelen kunstwerken
De bronzen Simon en Tiny Carmiggelt zitten niet meer op hun bankje voor het gemeentehuis in Rheden. Het beeld is dit weekend door onbekende dieven tot op de schoenen afgezaagd en meegenomen.

Orban op het matje geroepen bij Barroso
Voorzitter van de Europese Commissie Barroso spreekt vandaag met de Hongaarse premier Viktor Orbán over de omstreden wetswijzigingen in zijn land. De Commissie stelde vorige week dat de wetswijzigingen met betrekking tot de onafhankelijkheid van de Hongaarse Centrale Bank, de verlaagde pensioenleeftijd van rechters en de privacy autoriteit in strijd zijn met EU wetgeving.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op dinsdag 24 januari door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie