Uitzending
EenVandaag - 26-1-2012

26-1-2012

EenVandaag

705 x bekeken | 0 reacties
6
UMC Utrecht start met werving eiceldonoren
Het UMC Utrecht start op 2 april 2012 met de werving van eiceldonoren. Dit is de eerste stap in de oprichting van de eicelbank. Uit eerder onderzoek van EenVandaag blijkt dat de helft van de ondervraagden vr het opzetten van een eicelbank in Nederland is.

Ophef over subsidie Moordvrouw
Ophef bij de noordelijke provincies Groningen en Drenthe: de RTL-serie Moordvrouw, die zich in Friesland afspeelt, wordt mede betaald uit een subsidiepotje voor de versterking van de economische positie voor Noord-Nederland.

34 jaar oude Voyager gaat 'Deep Space' in
We lanceerden hem in 1977 en hij gaf ons schitterende foto's van de toen nog onbekende werelden van Jupiter en Uranus. En nu, 18 miljard kilometer verder, zitten de wetenschappers van de NASA opnieuw op het puntje van hun stoel.

Sea Shepherd-activist in Japan voor de rechter
De Nederlandse activist Erwin Vermeulen staat vandaag voor de rechter in Japan. Hij werd in december gearresteerd omdat hij een dolfijnenjager geduwd zou hebben. Zelf zegt Erwin dat hij alleen maar foto's heeft gemaakt van misstanden bij de dolfijnvangst.

Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op donderdag 26 januari door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie