Uitzending
EenVandaag - 21-7-2020

21-7-2020

EenVandaag

157 x bekeken | 0 reacties
8
Henk Krol over nieuwe partij: 'Als we één zetel krijgen, weet ik niet of ik het zou doen'
Politicus Henk Krol verliet 50PLUS en richtte de nieuwe Partij voor de Toekomst op. Hij blikt vooruit naar de verkiezingen én kijkt terug op de afgelopen maanden, waarin veel ruzie was binnen zijn oude partij. "Ik had slapeloze nachten."

Flexwerkers staan er helemaal alleen voor, ook op Schiphol
Ze zijn misschien wel de zwaarst getroffen groep op de arbeidsmarkt: flexwerkers. Van het ene op het andere moment was er geen werk meer voor ze. Op Schiphol gaat het om zo'n 20.000 mensen. FNV vraagt het kabinet om flexwerk op de luchthaven te minderen.

In maart ontvangt Erdal (33) een mail van het uitzendbureau dat hij voorlopig niet meer hoeft te werken. Normaal gesproken is hij zo'n 30 uur per week aan de slag op het bagageplatform van Schiphol. Nu het vliegverkeer noodgedwongen tot stilstand is gekomen, is er voor hem geen plek meer. "Er stond dat ik mijn kleding moest inleveren en dat was het", vertelt hij.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 21 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie