Uitzending
EenVandaag - 20-7-2020

20-7-2020

EenVandaag

181 x bekeken | 0 reacties
7
Het horrorhuis aan het kanaal
Al 1,5 jaar woont Hans Foekema in een bouwval. De problemen begonnen na werkzaamheden aan het kanaal voor zijn huis. Volgens hem is de Provincie verantwoordelijk voor de schade. Maar nieuw, onafhankelijk onderzoek bestrijdt dat.

EU-top over coronapot
Hoewel de Spaanse premier Sanchez zich opvallend stilhoudt tijdens de Brusselse onderhandelingen over het coronafonds, is de kritiek vanuit Spanje op Nederland en Rutte zeer fel. "Nederland is een belastingparadijs, dat mag ons de les niet lezen."

De Nederlandse econoom Marcel Jansen is verbonden aan de Universiteit van Madrid en ziet de Spaanse media keihard uithalen naar Nederland. "Zo'n bericht over dat belastingparadijs komt door de brievenbusfirma's. Dat is een verhaal dat je nu terug ziet komen in media. Maar ook gaat het over Rutte die 'mister no no no' wordt genoemd.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 20 juli door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie