Uitzending
EenVandaag - 21-12-2016

21-12-2016

EenVandaag

177 x bekeken | 0 reacties
6
Berlijn pakt het leven weer op na aanslag
Een dag na de aanslag in Berlijn pakken de inwoners het leven weer op. De burgmeester van Berlijn riep vandaag mensen op niet binnen te blijven, want het is 'funest als mensen zichzelf in hun huizen opsluiten en niet meer naar buiten gaan'.

Nieuwe donorwet groot succes in Wales
De nieuwe donorwet, die in september onverwacht door de Tweede Kamer kwam, roept heftige reacties op. Tegenstanders zijn bang dat de overheid na de dood ineens over hun lichaam beschikt. Anderen kunnen niet wachten tot het systeem van 'ja, ik ben donor tenzij ik anders aangeef' wordt ingevoerd.

Het jaar van André van Duin
Ruim vijftig jaar heeft hij met gekke hoedjes en petjes op het toneel gestaan. Maar pas dit jaar wordt hij ontdekt als presentator van het populaire bakprogramma Heel Holland Bakt en als serieus acteur in een nieuwe dramaserie. Hij staat daarnaast ook nog op het toneel in het stuk The Sunshine Boys. Heeft één van Neerlands grootste komieken zijn alpinopet ingeruild?

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 21 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie