Uitzending
EenVandaag - 23-12-2016

23-12-2016

EenVandaag

236 x bekeken | 0 reacties
6
Anis Amri omgekomen bij vuurgevecht Milaan
De dader van de terroristische aanslag in Berlijn is gedood bij een schietpartij in Milaan. Dat bevestigen de Italiaanse autoriteiten.

Nieuwstrend: Haalt Tijn Serious Request uit het slop?
Afgelopen woensdag stal Tijn vele harten toen hij zich met zijn vader bij het Glazen Huis meldde met een zelfbedachte actie voor Serious Request. Hij wilde nagels lakken van mensen voor 1 euro per hand. Streefbedrag: 100 euro. De teller staat inmiddels op meer dan een miljoen euro.

Het succes van de Quiet Community
Het concept is nauwelijks een jaar oud, maar blijkt nu al een groot succes. De Quiet Community in Tilburg; een soort ‘marktplaats zonder geld’ speciaal voor mensen die leven onder de armoedegrens. Mensen die dit nodig hebben kunnen bij de ‘community' elke maand gratis gebruik maken van diensten en producten die ondernemers of particulieren aanbieden. En hoewel er geen ‘voor wat, hoort wat’ klinkt in de gemeenschap, worden de gebruikers gestimuleerd zelf ook iets toe te voegen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 23 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie