Uitzending
EenVandaag - 17-12-2016

17-12-2016

EenVandaag

208 x bekeken | 0 reacties
7
Op pad met Jeroen Dijsselbloem
Jeroen Dijsselbloem is nu vier jaar minister van FinanciŽn. Hij heeft op de staatskas gepast, want voor 2017 ligt een sluitende begroting in het verschiet. Zijn Partij van de Arbeid profiteert er echter niet van en scoort in de peilingen soms maar 7 zetels. Hoe kijkt de minister naar de toekomst van de PvdA?

Hoe ziet de toekomst van SyriŽ eruit na Aleppo?
Na een jarenlange strijd die zich letterlijk verplaatste van straat naar straat is het verzet in Aleppo deze week definitief gebroken. Afgelopen dinsdag vielen ook de laatste wijken in handen van het regime van president Assad, met steun uit de hoek van Rusland en Iran.

ItaliŽ waakt over haar kunstschatten
De aardbevingen die ItaliŽ afgelopen jaar hebben getroffen hebben veel schade aangericht. Het middeleeuwse plaatsje Norcia is bijna volledig verwoest. In de regio wordt nu hard gewerkt om de vele kunstschatten te redden.

Eťn op de tien bedrijven in haven maakt prijsafspraken
Eťn op de tien bedrijven in de Rotterdamse haven en andere havens geeft toe zich schuldig te maken aan het maken van prijs- of marktafspraken. Nog eens twintig procent blijkt te neigen naar het maken van verboden kartelafspraken met concurrenten. Dat blijkt uit onderzoek van de Vrije Universiteit (VU) in opdracht van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op zaterdag 17 december door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie