Uitzending
EenVandaag - 20-4-2020

20-4-2020

EenVandaag

444 x bekeken | 0 reacties
6
Horeca-ondernemers vragen aandacht voor hun problemen met actie 'De horeca staat stil'
Met de actie 'De horeca staat stil' vragen horecaondernemers maandag om 17.00 uur aandacht voor de malaise die hun sector raakt. Ook de negentien ondernemers uit de Korte Putstraat in Den Bosch doen mee.

De Korte Putstraat is hét horecastraatje van Den Bosch. Overvolle terrassen, geroezemoes van mensen en tinkelende glazen kenmerken de straat met negentien cafés en restaurants. Maar nu is het er oorverdovend stil.

Zo verloopt het revalidatie-proces na een ziekenhuisopname vanwege corona
"Het gaat best snel, daar ben ik wel verbaasd over." Hij hield rekening met weken revalidatie, maar al na een week ziet Huub de Jonge (65) veel verbetering. Hij herstelt van het coronavirus, waarvoor hij vorige week nog op de ic lag.

Het rouwproces voor nabestaanden is anders door corona, maar dat hoeft niet problematisch te zijn
Door de coronamaatregelen heeft het rouwproces een andere vorm gekregen. Overledenen worden in besloten kring begraven, vaak zonder dat er echt afscheid genomen kon worden. Toch is dat volgens rouwwetenschapper Brenda Mathijssen niet per se een probleem.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 20 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie